Wij zijn Royal Teazer

Biografie

Bandfoto Royal Teazer is een band met het Rock ´n Roll hart op de juiste plaats. Liedjes met een kop en een staart. De basis is een strakke ritmesectie. De bas wordt bespeeld door Mr. Klanker. Op zijn fretloze bas bespeelt hij je onderbuik op een sympathieke manier. Mr. Smits slaat op de potten en pannen. Hard, zacht, snel of langzaam, dat maakt hem niet uit. As long as the beat goes steady. And steady he goes! Bovenop deze basis mag onze gitarist Mr. Keijzer zich uitleven. Zijn frisse gitaarklanken liggen nooit zwaar op de maag. De instrumentale ruimte die dan nog overblijft wordt flexibel door Mr. Twisq opgevuld. Hij heeft daarvoor onder andere een gitaar, een keyboard en een "old school" synthesizer tot zijn beschikking. Mr. Both geeft met zijn warme stemgeluid inhoud aan de band. Hij bezingt het leven in voor- en tegenspoed.

Mr. Both wordt op zang bijgestaan door Mr. Twisq en Mr. Smits. Soms om beurten maar net zo vaak samen in meerstemmige samenzang! Royal Teazer speelt eigen werk. Beluister hier onze muziek!

Daarnaast speelt Royal Teazer ook covers. Laat je meenemen op een muzikale trip door de alternatieve hits van de afgelopen 50 jaar. Natuurlijk wel op de Royal Teazer manier; strak en puur met meerstemmige zang! Kijk hier voor ons repertoire.

Royal Teazer verzorgt optredens in grote maar ook in kleine settings. Neem contact op voor boekingen of informatie.

Volg ons ook op Facebook.